Monday, July 30, 2007

cibai

hello kawan.

ye. tgh kelas. curi pakai. tahniah la. tgh tunggu turn to presentation now turn khai. fuh actually i lost ma card reader dat i used to be ma pendrive for while. by the way the card reader not mine. darwis punya pinjam. yeah and i lost it. tahniah. im sorry syg. nanti i ade det i ganti okey.

last week pulang rumah (KL) ma mum bising suh balik buat facial. pasal muka anak die huduh. yeah terima kasih la. lepas facial alhamdullilah la. elok la sikit kaedahnye. tp pulang balik perak. azab u all muka nye kembali huduh. tekanan mak nok. ceh

minggu ni mood mcm cibai. turun naek turun naek. apekehey? tah la. byk kije la. mcm babi. tension. ape tah. pastuh det tade. bil tipon byk. haha. dh la busan la menaip. bye

Saturday, July 21, 2007

duh!

sudah buat salah pun masih mahu tdo. cis. geram.

Monday, July 2, 2007

kwn itu siapa?

eh tah la. rasa mcm ade tak kena je. kurang kwn? mmg aku ade few kawan je. pasal aku kwn ngan org cool2 je. mmg aku memilih kwn pun. mmg aku mcm best pun. eh over typo plak. main point skang ni. aku tabuang kwn. tp apsal mcm makin tekurang dari yg kurang. oh! lupa maybe kwn2 aku sibuk mungkin. sibuk ngan pasangan? oh ye la. tp aku pun sibuk. sibuk kije byk hal. kekadang aku ade kesik ati. tpi aku diam je. aku diam. lagi die diam. pulak dh. yela. aku sibuk kan. det pun tabyk. masa pun taley bazir byk sgt memandang kan dh berkomitmen ngan kije sepjg cuti sem ni. so hargaila masa yg aku ade ni utk aku spend time ngan koang. tp jgn la beria ajak nak hangout nak jumpa la nak have fun la, aku tade dunia tebalik la. aku tade taley nak senyum la. ayat pergh susun gile punya baek. bile aku dpn mata buat tanampak. apekehey? layan la seperti mana selalu. taley ek? asal taley? hah. aku tau apsal taley. tp agak agak a bile berckp. jgn la buat mcm kenal aku baru sebulan! urgh!


aku merajuk tau. walaupun insiden dh lama. ingat je. nak tegur pun pk byk kali. bukan nk pujuk. benci la. pukul pakai speaker murah akak aku ni tau la. :'<