Sunday, November 30, 2008

big bash party

levi's unbuttoned big bash party! nak jadi cite, crowd tabape happening maybe pasal taramai. mengikut firasat sy maybe pasal tix yg mahal. tp tah la. hiphop? rnb? layan kau? haha. sebaek masuk free. alang-alang hidup tgh kosong ngan aktiviti. tp besok gua start kerja beb! jgn men gile. jgn minta gua tix free. gua siku nanti. warning siap-siap!



wif kakak bahirah!


wif mr.lanun!


them!

him and him

yg baju biru kanan sekali tuh. haram sy takenal.


suke gamba ni pasal die gegar. heh



Wednesday, November 26, 2008

kat sini gua ade satu soalan,
ape perasaan korang bile korang terlalu rambang mata utk berbelanja, tp korang cume ade 10 hinggit je? ade rasa mcm nak hentak kepala musuh ketat korang dkt mana-mana bucu meja x? gua ingat duduk rumah tade la gua nak berbelanja, cilanat punya internet kat sini pun menjadi nak shopping.

neway, seriously gua mmg dh mati akal dh ni. tak gua layan heroes gua jadi stalker mana mana blog. pastuh gua tapasal kua masuk myspace, facebook, friendster. lagi tak boleh blah. gua asek ulang dgr lagu yg same je. ha dh tahap bebal dh ni. pastuh surf internet carik keje part time. ha tp ape pun gua tak jumpa yg berkenan di hati. bukan gua memilih tp tak munasabah semuanye

nak jadi cerita pulak, kereta gua masuk bengkel pasal gua ade sikit eksiden sebelum hari gua nak abiskan cuti sekolah ari tuh. cite eksiden mmg bangsat la pasal gua langgar time reverse kan. so salah sape? gua buat auta cite so settle masing2 je. baek gua blah. kereta gua langgar lagi mahal. larat lu nak byr?

punya la dh kosong otak sampai gua bergua lu ngan koang. baru rugged. nampak samseng sikit. tgh busan busan ni carik gaduh okey gak. jum juna gusti lengan!


sape bilang parent gua tak kewl?
am i bad person?

bile rasa serba salah ni dtg..

rasa sedey pulak..

ari lasso & bunga citra lestari - aku dan dirimu

Sunday, November 23, 2008

freedom elite 2008

semlm dgn tade kerja nye tapasal2 sy berlibur di mont kiara utk event freedom. sy dpt invitation tp mr.hong sy tadapt. n event freedom elite ni pulak only invitation je leh pg. secara automotive n proactive tajd nak pigi . sebab mr.hong tiada passport (tix) so sy tade la bersungguh-sungguh utk pigi, nanti pigi. ade org buat cite sedey plak. kan? kan? tp tetibe kawan kakak sy offer under guest list. dan tetibe juga sy nak pigi. so kami pigi.

the event was fun! maybe pasal sy dh habiskan pengajian. so tapasal2 ape event pun bes. konon mcm nak balas dendam la. study hard sgt. sampai tetongggeng siapkan final year projectkan. tp
mmg best pun. pasal mr.hong ade! heee (gatai)

p/s : look at my new hairdo! mr.hong said its to short but then die tatau yg ni tapendek mana pun. hee
the sibling!

they happy together!

them

us!

scot project rox!

Friday, November 21, 2008

Terburuk

cekodok terburuk

nama cekodok tu je dh tak indah dh. bayangkan bile sy masak lagi buruk. dgn keras nye. jemput bulat nye mcm peta dunia. hangit plak tuh. selera kau nak mkn?

gamba? bukan sy tanak tunjuk. tp aib la org kata.

Thursday, November 20, 2008

tade benda sy nak bgtau. selain sy baru je habiskan pengajian sy. dan ape perlu sy buat sekarang?? sy rasa seperti bebal.. nanti kte bual. bai

Thursday, November 6, 2008





on last 25th of oct adelah hari pertunangan kakak sy. tp mcm dh agak lambat utk sy post entry pasal tu. tp lantak la, hm majlis buat kecil kecilan je sebab supposed benda ni majlis merisik je. tp yela dh pas kat mulut org ni org sana tah tibe tibe jadi majlis pertunangan pula. ala takisah la. janji akak sy dh hepi ngan title die skang. ha ape? bile sy pula? eh sibuk apesal?