Monday, June 22, 2009

Father's Day

Sempena Father's Day semlm. my sistah! belanja sekeluarga makan dkt Seoul Garden dkt Puchong. Jadi org korea la konon-konon. Makanan sgt sedap. Buffet dan sgt worth it. Satu kepala dlm rm35 adult la of cos! but dis month rm3o je pasal promotion starting next month die jadi rm35 so sape-sape yg agak budget sikit bulan ni. leh la cpt cpt pigi bulan ni make sure reserved! kalau tak menunggu la setgh jam itu pun paling cpt dpt tempat!




Ini adalah Ibu Bapa sy. sy suka gamba ni sebab mak susah nak senyum dpn camera. muka nak bengis je. ni kire rare la ni.


p/s : malas nak update entry tade mood. gamba pun kasi sikit sikit je kedekut. neway, selamat hari Ayah!!!!

Monday, June 15, 2009

agak-agak la kan?

cite nak dkt blog plak kan? paaaaastuh mcm laaaa kite tatolong langsung! haa lu pk la sendiri! cermin diri tu dulu baru nak ckp org.

p/s: sebaek aku waras lagi. kalau tak memang aku dh gigit dah telinga sendiri

Tuesday, June 2, 2009

Convocation 2009



motif sy tak update entry lama lama? bajet sibuk mcm artis la? tade la, sebenarnye schedule ketat dan satu pun tade yg mengadap pc utk online. so tade la masa sy nak membebel kat blog ni. last wednesday sy start cuti sampai ahad. so mmg sy cuti lama dlm 5 hari haa tp semua pun taboleh rilek rilek goyang kaki tido sampai tengahari. sebab start je hari rabu sy kena pigi exam SPA dh. cite pasal SPA ni agak byk gak so sy takan cite kat post ni. post ni sy nak cite pasal ari JUMAAT lepas. 29hb Mei 2009. yey! sy sudah konvo! hehee.

soooo much thx too my parents, friends (faliq & atta) and of cos my luvly Milo cos dtg bermandi peluh dkt uitm Shah Alam. Aie tadpt dtg sebab die pentingkan customer dari sy, Nell tadpt dtg pasal die lebih kan exam die dari kawan, Sapik tadpt dtg pasal die komplot dgn Nell dan Aie. *tetibe je

neway, alhamdullilah akhirnye mcm tasangka sy mcm eh! dh konvo. agaknye kalau sy dkt mmu lagi. sy mcm eh! bile nak abis abis alpha ni! ha ape tafaham? tape Nell faham. hahaha

okey la. gamba tabyk dkt hp dkt camera byk ler. tapi sy tabawak camera sy bawak hp je. sikit2 jadi laaaaa tamak apsal?