Sunday, September 27, 2009

Raya Mode.

Hari ni dah masuk 8 syawal, tp still malas nak update pasal raya sebab my lappy tade, gamba belum resize & edit, det dah kurang dan sebab sebenarnye sy mmg pemalas. ha! lagi satu besok dh mula kerja, lagi sy malas.

amacam? asal taraye rumah. meh la

Thursday, September 17, 2009

Lagu Raya

Tgh sedap layan lagu raye, tetibe keluar lagu miley cyrus. mcm HANNAH MONTANA!!!! sgt kan? lompat! lompat! mcm 'happy teenagers" sgt kan? ini mesti kes sy lupa nak asing kan lagu yg sy tolong download kan utk anak boss. haih.. potong stim betul.

p/s : yes! u guys ve to admit dat. kids love me! *tetibe

Wednesday, September 16, 2009

Ramadhan..

"listening to Seventeen - Ramadhan Yang Indah" while im busy counting for hari raya suddenly i pause, hmm i think im gonna miss ramadhan so much. =)

Saturday, September 12, 2009

Emosi Pertama

kekadang ade benda yg kte nak ckp tp kte tamampu nak ckp, dh lama sebenarnye aku tak menulis ttg perasaan dan emosi sebab aku mls nak dgr bile org asek ckp yg mcm aku ni suke sgt nak mengambil sesuatu perkara tu terlalu serius. (blog lama pun aku delete sebab terlalu sgt kisah sedih kan? okey tpu aku tadelete, sebab aku lupa password. loser. kan?)

aku perempuan dan perempuan kan mempunyai hati yg sgt sensitif (dan itu baru fakta!) mesti la ade masa aku akan sgt sedih dan perlu menanges. yela, ade org ckp aku ni terlalu emosional, marah tatentu pasal, dan tade pendirian. sedih tak kalau ade org label diri kte mcm tu? tpu la kalau kte tasedih. kan? buat-buat tafaham ade la. mcm eh ye ke? aku salah dgr kot... kan?

kalau ye pun aku mempunyai sikap atau sifat mcm tu. bukan ke dh aku mcm tu? terima je la. kan? mcm la aku tapenah buat benda baik. kan? mcm la aku xpenah nak berkorban utk sesuatu. kan? tp at the end of the story, aku juga kena pikul salah tu semua. kan? betul la kata org. kalau nk baik jgn baik sgt, kadang-kadang benda mcm ni, buat aku tepk. berbaloi ke utk semua ini? kan?

yela, sape la aku kan? memberi tp bukan utk menerima.. (mungkin itu sebab aku selalu gagal. kan?)

Friday, September 11, 2009

Iron Lady

Pagi ini sebelum sy pergi kerja, saya terseterika perut sendiri. best kan? padan muka sendiri. Eh mcmana boleh terseterika perut? haa pepandai la fikirkan. heh

Friday, September 4, 2009

Mr. Milo

Morning!,
Cerita pagi ni sebelum pergi kerja. selamat berpuasa utk hari ke-12. kalau tasilap kire la an?. meow *apekah?

Dear Mr. Milo ; hope u'll get well as soon as i wish. miss u oredi. meow *apekah lagi?

p/s : actually i took dis pic for Mr.Milo, he said he missed me, err.. after 3 years we didnt see each other. 3 years? kateeeeenye. so 3 pics, 1 pic = 1 year okey bebi? puas ati?

Thursday, September 3, 2009

okey ape?

memula berjinak dgn,
- Mafia Wars

lepas tu,
- Rock Legend

kendian,
- FarmVille

layankan je la,
- Restaurant City

cuba-cuba je,
- Pet Society

sementara tunggu FarmVille an?
- Word Challenge

ni pulak bile mcm dh terdesak,
- Barn Buddy

haa, yg ni pasal kesian tgk fad men sorang-sorang, heh
- Fish World

Nampak sgt tade kerja sepanjang Ramadhan ni. Giat pulak bercucuk tanam la, meniaga la, bela binatang la, jadi mafia la. sebaek ade Facebook. kalau tak? mmg berterabur la air liur dan berpeleseran la tahi mata atas meja ofis ni. heh

say hye to Wanca!

maju jugak la kebun sy an?