Monday, November 30, 2009

totally in love.

the only reason why i vote for twilight new moon, because of him ; aawooooooooff~


Dear darling jake,

Honestly, rambut u pjg sumpah mcm suku kaum Penan. so make sure rambut u pendek tau. i jarang suke lelaki rambut pendek ni, except die sexy mcm u and ade 8-pack oke! nyum nyum. sumpah tacari lain. u sorang je. *oke bukan u sorang, i ade Mr. Milo n he promised me to get me 8-pack juga katenyeee. terus nak potong rambut mcm u annnn, tape i setia.

p/s: edward cullen g mati *eventhou u oredi mati an, vampire katenyeeee dh la pucat, lembik, pondan. so not my taste. dh! pigi la berjemur sikit dpt gak vitamin E. malas nak layan

Thursday, November 26, 2009

Rimas Pls!

kalau dh termula rimas tu mcmana ek? kalau dh asek nak marah-marah camne ek? kalau marah rimas mcmana ek? mcmana? mcmana? *oke emo.

i blamed the relationship because i'm fat and ugly. shit!

Tuesday, November 24, 2009

Hai


Jadilah dari tade an?, hari ni masuk hari ke-6 perut saket hadiah dari Bandung. Chet!

Friday, November 20, 2009

I'm Home

Eiyey! sy dh balik dh. Bandung oke la, heaven utk org yg gile shopping tp hell utk org yg dtg nak jalan-jalan je. hehe. so sy mcm so so je la. first day mcm hell shopping penuh bilik ngan plastik beg, 2nd day pun same, 3rd day shopping sampai det mcm dh kurang. muka ade sikit-sikit dh bad mood. 4th day tade maknenye shopping, hati gua nak balik je kire mcm hatiku tertinggal di Malaysia la. *tetibe aaan padahal det dh abis.

apsal mcm tade mood nak cite lebih-lebih tah, simpan det pigi jakarta bulan 1.

nak ikut?

Friday, November 13, 2009

Bye Bye

Besok, i'll been away for a week to Bandung and guess what? i'm not prepared anything yet bcos actually im not really excited for this trip, yela im supposed to b extra superb happy cos everythings sponsored by my company an, name pun company trip an so semua nye free la. tp, sum reasons yg buat sy tahappy pasal boss sy buat trip mengejut, tabg can langsung sy nak kumpul det. so what the purpose pigi Bandung det pun seciput an? lagi satu, tgh gamat-gamat Indon ni nak ganyang Malaysia time tu la die nak pigi sana, lately ni mimpi sy semua nye bukan-bukan. *sigh

tp tape, org sekeliling kata sy tapatut mengeluh and complain sana sini pasal org dh belanja pun nak bising, pigi saje la an. bukan semua company pemurah ati nak bawak staff jalan an? hm pape pun semua aktiviti game kat FB kena stop. yela kang tanaman mati, restaurant rugi ann? *tetibe pape pun yg penting, sy mesti rindu dkt mulut celupar Mr. Milo yg suka buat lawak kekadang rase mcm nak pelempang sebab overacted & annoyed!

harap-harap ; selamat pergi, selamat pulang =)

Monday, November 9, 2009

Holiday!

counting days for Bandung, tik tok tik tok

also in effort to save alotso money for another vacation. oh before i forgot, i finally sold my lappy and bought a desktop oso a digi broadband for myself, digi? kinda suck actually. but its cheap! fullstop.

Monday, November 2, 2009

MUET?

okay enough for emotional entry, and move to this one ;

just now i got dis kinda weird text said "Sbg syarat melengkapkan borang anda telah dicalonkan utk menduduki ujian MUET pada 6,7,8 Nov09. Rujuk http://www.ppl.upm.edu.my"

sape plak an berani prank sy ni, tp bile pk-pk balik mmg ade mcm tergatal isi form online PJJ aritu kat site upm tp, sumpah isi tacomplete dan siap tabyr pun form tu. tp, amende ni??? mak cuak okey!!!!

Pen wait for it curi!

kalau dh dasar pencuri tu, sampai kau mati pun kau pencuri an? tade maknenye kau nak berubah. dah tu kalau mak pun gile, ayah pun taguna anak pun bertambah-tambah taguna dan tentunye lebih gile nye? an?

ingat gua tatau lu punye kerja curi semua harta benda kat rumah tu, dh kasi makan, menumpang pun dh cukup bagus. dasar pencuri sial an. gua mmg sumpah org mcm ni mampus dan tamenyusahkan mak bapak gua lagi.

mmg pagi- pagi isnin ni buat gua nak mencarut bertubi-tubi punye.