Thursday, February 25, 2010

Here weeee go!

the day has come, today ill be away to jakarta ferrra weeks! woot woot. now, dkt ofis, sy halfday today. sharp 1 nanti terus chow balik, and terus gerak g klia.

mak nk ikut anta, nak riki riki la tu. yela anak nak g berjalan ye dak. last time pg bandung kena pakse pun haram xnak anta, cis. ni mesti ade sumthin ni. hehe

Monday, February 22, 2010

Served You Right


15 minit tadi,

ofa : bla bla bla.. jakarta... bla bla excited.. bla bla.. lupa passport... bla bla.. dh jumpa.. bla bla Mr. Milo?
Mr. Milo : ........
ofa : bla bla bla... beli itu ini, bla bla... taley tdo bla bla bla... Mr. Milo?
Mr. Milo : ......
ofa : apsal awak senyap?
Mr. Milo : dgr awak cite la.
ofa : hm tasuke keh?
Mr. Milo : sy byk assignment ni, nak cite pasal Jakarta pun tade mood.
ofa : ok bai. tskkk =((

p/s : kan sy dh ckp, jgn cite pasal Jakarta dgn Mr. Milo. tskk =(

sy bli shade ni pasal sy nk pigi Jakarta, baru mcm tourist sikit. Amacam? oke fine! sy menggelabah.

Happy to go!

Lagi 3 hari sy akan bertolak ke Jakarta, rasa excited mcmanatah! tp tatahu nak kongsi dgn sape. Mr. Milo mcm malas nak layan, sebab die kata die ade 2 quizes before pergi, so he has no time to think about how excited it is or how happy he will. duh! so boring aite? but sokay, i respect want he wants to. just kinda bored counting the days. Kalau sy cite dkt Nell silap-silap kena kutuk je. yela, shes the only evil friend dat ive with well, u knoe kinda bitch-mouth-ever annn. oke sy pun same. fine!

last weekend gile ape tah, on saturday sy kerja for hari ganti on next thursday, half day je pun tp pas keje terus rush pigi keje tgv. habis everythings around 1.30 am. AM oke! penat boleh tahan, sebab org cine ramai mcmana tah tgk wayang. 6 chinese movie are showing in my tgv, so no wonder la an. Nak jd cite, on Sunday bebudak tgv plan pigi Bbq katenye dkt Sg Congkak. Budget plak berkumpul pukul 6.45 am. AM oke! Dapat katil pun pukul 3 in the morning. badan mcm lepas kena kerah kerja-buruh-kasar-kontraktor tu nak suh bgn lagi pukul 6.45 am ann.

Mayb sebab penat sesangat and worried about the bbq, sy taleh nk tdo. around 4 or 5 sumtings baru telelap. dan daaaaan terus 6 pagi dh kena kejut! dan tuttttt *censored

tetibe blur. bai *oke no more len kali, next entry len cite!

Wednesday, February 17, 2010

Bukan raya utk saya.

cuti raya cina sy tapigi mana-mana, bekerja part time saje. kerja sewaktu raya cina mmg memberi byk tekanan, ialah berhadapan dgn org cina. im not trying to be racist. but its true baby, they suck! kalau nk bg org berlagak pandai mmg org cina layak sgt.

oh ye! semalam menonton 3 wayang sekali gus. lepas gian katenye.

wolfman - okey la, manusia bertuka jadi anjing. eh serigala. hm confused sikit, sebab jalan cite lembab mcmana tah. menguap la juga 2, 3 kali

valentine - best mcmana tah. sampai nk menguap pun tasempat.

percy jackson & the lightning thief - errr.. susah nak ckp. sape suke narnia suke la agaknye. kem utk separa dewa ade la rupa kem dkt plkn. manatah die membazir det juta-juta pun tatau. i expect more extreme action, tp die bg benda biasa-biasa je. menguap jugak la 4,5,6, 10 kali. tp Mr. Milo suke!

Friday, February 12, 2010

Jakarta here i come.

confirmed! im going to jakarta on this 25th. woot woot. my cuti have been approved. pls doa ramai-ramai semoga plan yg dibuat menjadi ye kawan-kawan.

eh. tetibe senak bile teringat pasal det. aiyooo