Friday, March 11, 2011

Hole-ly-day





Senang cerita dh beminggu-minggu, selepas holiday sakan di Perhentian Island. Baru la tehegeh-hegeh nak post entry, memang sepenuhnya sy nak salahkan connection P1 Wimax ni, dh upload dkt 3, 4 kali tak keluar-keluar juga gambarnya, ah lama-lama sape yg tafade-up ye dak? Ape pun motif kat sini yang penting Perhentian mmg cantik! Btw, sy ke Perhentian Kecil dan menginap di Long Beach, Matahari Resort. Chalet not bad, dont ever expect to much when u went holiday to some Pulau that of cos quite far from any town, and for sure of cos nama pun Pulau aaan, so senang cerita taguna membebel tanpa bahan bukti ;

Malas nak upload pic lagi, yang dpt hok ni je ye yop. Nak tgk lagi click-click je FB sy. Full stop

Wednesday, March 9, 2011

it is the end?

we been through a lot of argument lately,

i'm tired..

totally tired..