Tuesday, May 31, 2011

huh! Spactacus??

Omaigod!



Semua dkt office mcm sgt into spactacus! ohh kira mcm sape tak tgk lagi, cam loser kt office sy. duh? oke, utk tidak dipanggil ketinggalan zaman, dan boleh mula begossip dgn officemate sy, sy terusssssss download tanpa melengah-lengah an masa. Nanti dh tgk sy review dkt sini hoookeh? Dari khabar-khabar angin mengatakan series ni penuh dgn aksi-aksi tasepatutnyaaa. haaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? ye keee? let seeee first oke!


last but not least, hmm sape curi wallpaper sy yeee. sejak dua menjak ni tanampak-nampak pulak. erghhh! tension. Edit balik hmmm lenkali. hihi






Monday, May 23, 2011

Dear Mr. Milo

Entry ni utk Mr. Milo,

Im sorry if u think im not interested with ur plan, no like im not into it, it just im afraid it wont come out due to plan. Baby, i'm so excited when u said ur ayah, i meant ur ayah kot yg nak merisik sy, bukan awak punya idea or saya, just so sweet eventhou kite dh kenal kot each other family,bederet plak an cincin sy kat jari. Sape tanak an? tipu la sy tanak. Sekarang ni pun dh ade 2. Nanti nak sumbat yg merisik, tunang, kahwin lagi.. haa nanti hilang nanti haaa marah awak kat sy. ni tapakai satu pun dh membebel setaman dh.

Selagi boleh kte bejimat tu kte bejimat la ek syg, *ayat poyo ni poyo Sy risau awak byk komitmen. Sy nak awak fokus dkt family dulu. Ini awak dh mula kerja, kumpul duit and make ur family proud of u. Dont said ur focus right ni for marry me. Sy rasa mcm sy burden awak pulak. Kawin nanti kte kumpul sama-sama ok. Kte rompak bank ke ann mcm Fast 5. awak ann kuat berangan an. hihi <3 Cop! cop! ckp pasal nak bejimat sy takut sy taleh jimat la. canne? *itu je sebenarnye masalah sy. duuh awak kata kumpul sikit-sikit sy rasa sy cam susah je nak kumpul. hihi aaa canne canne. *awak kumpul sorang la hahahaha nape awak cam serious je semalam talking about our future. aaaaaa sy tekejut. canne ni canne ni. panic! ok stop ofa jgn menggelabah. aaa syg, just so sweet of u nak kawin ngan sy hik hik. *Duh cm budak 15 tahun punya gatal.. No bukan mcm tu, it just so romantic when there is someone u really want to spend the rest of their life to us ann.


oke bebi, good luck for ur new job. happy working. love u. tayah reply pun entry serabut sy ni.






<3

Tuesday, May 3, 2011

Ucapan tahziah tahniah.

Sementara Mr. Milo went out for buying lunch, i would like to congrats u bcos successfully been through ur first interview and of cos baby u get the job!!! So proud of you.

Tahniah, semoga anda bekerja dgn jayanya, kumpul wang byk-byk dan byk dan bg sy. toce! toce! toce! =) *luff luff

Oke la, sy nak amek note book and start to do list brg-brg nak claim dkt Mr. Milo. he he he

Monday, May 2, 2011

Siapa kata senang? ann?

Bangun tidur dah 1 tengahari, tahniah Fateha! hm what to say eh? Since been working shift hours, i realised that i lost contact for some of my friends, when some of them supposed to b my close one, now became not even close pulak *adui. Eh tabemasud kami begaduh. it just bcos of me kot, tapun masing-masing yg sibuk bekerja dh kot.. Agak-agak if sy betunang or kawin depa mai tak? errrr..

Kerja shift n kerja industry intertainment cam Cinema ni best actually, tapi.. haaa ade tapi tau! tapi... penat!!!! penat bukan hari-hari, tapi.. eh ade tapi lagi? ok tapi, penat dgn customer complaint, penat dgn breakdown film, penat dgn staffing, and penat kalau customer overload. Tapikan.. lorrr tapi lagi? ok ok last tapi, eheh tapikan if semua masalah kurang or tade, kerja Cinema mmg best! dulu masa CRO tayah cite la keje tapk hal-hal management, lepas keja lepak siap dpt Milo lagi haa extra bonus tu. Memang BEST! Then lepas move to management side, perghhh baru tau semua part nak amek taw, kalau dh amek taw kena pulak laksanakan. hmm

ada ke rasa nak tuka kerja? hehe selalu gak sy tanye diri sendiri. ikut penat and shift mmg ada. tp tatahu nak keje ape, ikut hati nak keje senang-senang je. Macam kakak sy, Fad keje gomen je lepak-lepak cuti byk-byk. *sigh. Bukan senang nak dpt. ikut luck je, mmg sy tabetuah lagi kot. Sabar-sabar. Yang penting sy dh plan if sy dh bekawin i will stop working as shift hour. malas la nak duk rumah je. Tgk tv layan Maharaja lawak ke, akademi fantasia ke. ann ann? *duh

Habisla, bulan May till September will b hectic at TGV sebab cuti sekolah will started and all the blockbuster movies will come out. Get ready to face trouble. Taraaaaaa~