Monday, October 10, 2011

stress out!

Sumpah headache kena control.
I dont give a damn if u dont trust me, and i dont beg for ur trust. As long as i knoe what im doing. *sigh..
Published with Blogger-droid v1.6.7

Wednesday, October 5, 2011

Mini Mini Moo

Eating popcorn while writing a blog. Nice! eh, popcorn from Planet Popcorn ni awesome kot, ada 6 flavour lagi. but the best one "seaweed"!. Sound cam nk muntah kan? lagi-lagi sape yg cam tepenah mkn seaweed cam tebayang cam daun hijau nak muntah? hello! try first baru muntah oke. Baru tau sedap canne tah. addicted!

Update! ofa update! oke, ye lupa nak mention. I dah ade tau confirm date utk engagement i. class! *tegedik sikit, slow down balik. 10 Dec this oke? oke la ann, nak buat awal lagi. Camm banyak keeee duit kau? preparation so far bejalan lancar, mini pelamin and make up dh cop awal-awal. Deposit pun dh byr. Mula-mula mmg beterabur nak cari mini pelamin and make up utk harga yg murah dan memuaskan. Siap beperang baling-baling parang. haaaa sekali my kakak sound. "Baru cari pelamin tunang dah nak beperang belum cari pelamin kawin lagi" terus sentap dan bemaaf-maafan. Bukan ape nyah, mak ni sensitif. xleh org overwrite terus insaf. heh

Tapi sy besyukur la, coz milo sporting camne tah, eventho mcm nak penerajang muka dia. Bila memula dia cam "ok, awak cari la mana awak suke. Saya takesah" tetibe dia cam "eh sy jumpa kat sini, eh kat blog sini murah juga. Eh make up ni niceeeeeee" cam padahal sy dh jumpa yg sy nak kot. Cam buat sy confused. Cam nak yg mana niiiiiiiiiiiii? *tendang-tendang bantal. ok dh settle pun dah pun jgn serabut. atleast most of guys lepas tgn je persiapan pertunangan, tp Milo tak. Dia excited. heh. *see bb, sy puji-puji lagi.

Now for kenduri, makan-makan all on my parent. Up to them la nak sumbat ape kt tetamu. Gua oke je. Untuk baju tunang pulak, sy hantar dkt cousin Milo, Al Maklum la size mak ni ade keh? Kebetulan cousin Milo ni cam tokeh baju-baju kahwin ni. Berapa upah? haha gaya cam free je. Tapi Milo soh bayar. oke fine! =(

Last but not least, tinggal for my cute little cincin je. Actually we bought already. Planning to merisik on raya last time. Remember my last entry? but suddenly kena rasuk ape tah we change plan to combine together with engagement day, so total cincin i got during tunang? of cos laaa 2. *wink.

Enough said. Later gua update. Chiaw.