Tuesday, December 27, 2011

Our Moments Our days, will begin..






















Not much to say, the picture will tells u the story. I'm so glad to meet Mr. Milo. Really do. appreciated every single things u do for me, your patience and your love. I hope Allah will blessed us. Amin.

Friday, December 9, 2011

Meh ler ramei-ramei.

The blooms begin..

Curi-curi update blog, alahai dek non besok dah nak melangsung majlis tunang. Haram nak update apa-apa kat blog. Heh nampak sgt kesibukan nye, kalah isteri perdana menteri kan. Anyway, tipu kalau sy tanervous utk majlis besok. Semua benda ikutkan serba takena. Mr. Milo jgn ckp la semua benda tadah je la telinga, salah sikit segunung begegar sy membebel. al-maklumlah dh berusia ni dtg pe'el membebel. Mana dapat tah. tua ke? dammmmnn statement.

Memandangkan besok je tunangnye kte tgk to do list kite;


  • baju tunang


  • hantaran (almost done) *tinggal tunggu barang-barang org sponsor. heh


  • pelamin. *malam ni baru pasang


  • make up


  • canopy & dining tables & chairs


  • goodies *not yet arrives, sumore still have to touch up ladybug chocolate on top off box


  • cupcake hantaran


  • chocolate hantaran


  • buah-buahan hantaran


  • hantaran sebelah Mr. Milo


  • kemas bilik *heh =p


  • Photographer *eddieazwan


  • So far tu je kot, tunang je kot tp serabut camne tah ann? sebenarnye bukan serabut sgt dgn tunang ni, tapi sebab location sy tgh sibuk plak nak opening new outcome for location so, nak tak nak berlaga dgn date tunang ni. Semua pun nak on time, byk sgt nak fokus maka terjadi la kehuru-haraan nye. btw guys who ever read my blog