Friday, May 4, 2012

Wedding Updates

Semua org tanye, tak excited ke?  i was like ok, how to react to this ppl ek. Tarik nafas panjang and of course i ammm so damn excited! and Im just waiting to push the panic button sahaje. Nak ikutkan jiwa dan lara ni dh panic mcmana tah. Rasa mcm semua benda pun xlengkap. Dh la gua ni jenis yang kucar kacir kelam kabut kehulu kehilir. Imagine je la gua yg sekerdil hobbit ni bila panic mcmana keadaannye. Tapi nasib baik la gua dpt partner yg pandai nak manage and sabar org nya. If both of us perangai mcm gua, trust me ape pun tajalan.


Majlis gua berlangsung dkt rumah, itu pun lepas berdebat dgn parent gua yg berebut nak buat majlis dkt rumah. Hidup bermuafakat katanya, gua malas nak bertarung sampai berdarah-darah ulu hati so gua turutkan je and nasib baik la juga family partner gua jenis bertolak ansur. Al maklum lah gua buat 1 majlis je. Mmg bajet!. Cukup la ikut kemampuan yang penting tidak l berlebih-lebihan *ayat sedapkan ati T_T 


Kad kahwin : 100% done tinggal nak sepah-sepahkan je

Catering + pelamin : 70% seminggu sebelum majlis depa dtg spot check kawasan.

Baju kahwin : 80% which is veil besok baru nk ambil and accessories belum cari lagi.

Langsir and cadar : 100% done belum pasang je lagi

Photograper : bellcanz

Make up : Sue Hashim

Honeymoon : 100% tinggal renew passport je T_T

Kain family : 50% bought the kain tinggal depa nk tempah je

Goodies : paling merisaukan sebab mcm samar-samar lagi.

Guest book : err... Idea ade tp asek tergendala

Bunga telur : bonda sponsor

Deko hantaran : err.. Tade masa gua nak usha

Hantaran : jam, perfume and gold je dh beli. Yg lain?! Ahh migrane.


Conclusion,


Mr. Milo i need u right now!!!!!!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Wednesday, May 2, 2012

i shouldnt

I shouldnt ask

I shouldnt be jealous

I shouldnt supposed to be know

I shouldnt be so upset

I shouldnt be so demotivated

I shouldnt felt ugly


If i can turn back time i should never ask.. Its hurt.


Published with Blogger-droid v2.0.4