Sunday, June 24, 2012

6 days to go! #wedday

Yes 6 days more and i still working. Awesommmmmeness *sarcastic. Honest speaking no mood to work at all. My heart is spinning around thinking of work loaded due my wedding day yan just like around the corner kaaaan. And i punya keje pun byk yg delayed taw. I tgh tade mood kalau nk bincang pasal paper bag i. Haram betul i punya supplier tu dh la lembab pastu design pun bkn la gempaaaak sgt itu pun i kena bg idea tuka itu tuka ini baru la dpt hasil yg cun pastu boleh nk bg alasan salah print la ape la itu la. Ikut i nak shooot je kepala dia tp disebabkan i ni berpegang pada rukun negara yang ke-5"kesopanan dan kesusilaan" i pendam je dlm hati. Remuk!

Dah malas nak layan. Count je sendiri hari nak dkt cik kiah oiiii. Baju baru yang ikut theme tu dh jahit? Gelang emas jgn lupa hantar cuci sekali.
yee~ Kelas kau kak jah!

p/s : comel x ilustration paper bag i? Ahaks *Ilustration je comel kalau keluar jahanam gulung pelamin je cik ofaaaaa oiii. Meh kak jah tolong gulungkan. Damn

Published with Blogger-droid v2.0.6

Tuesday, June 19, 2012

goodies goody gedik

To all my dearest friends,

Bermengah-mengah, bersusah payah demi kasih dan syg

*sorry quantity limited only but no worries the other goodies pun best juga!

Published with Blogger-droid v2.0.6

Monday, June 18, 2012

Naaaaaaak ni! #wed

Pic taken from google

Published with Blogger-droid v2.0.6

Friday, June 15, 2012

jemput jemput ayuh~

Sy taboleh tidor dan terpk sejenak "astaghfirullahazim, gua ada blog koooot. Ape kata gua jenguk sebentar" jadi sy pun terus mem-blogkan diri sy utk entry ini. Taraaa~ seperaissss tak?! Ok tak. Next!

Memandangkan sy tgh sibuk dgn kerja dan persediaan kahwin sy jadi sy memberikan itu sebagai alasan kukuh utk tdak memberi perhatian langsung terhadap blog sy. Walaupun sy tahu tade sape yg kesah atleast stalker sy kesah. Betul taaaaaaaaaaak?

Sekarang kalau nk menghitung hari ke gerbang yg dinanti-nantikan dh boleh kirenya ikut jari je so sy pun mem-plankan diri utk mengepost kad-kad jemputan sy. Punya la kusyuk dan tawaduk nye sy menulis alamat dan menampal setem tanpa berpk panjang yg sy ni dh berada di tahun 2012. Selamba je gua tampal setam 50kupang. Konfiden ni jepp konfiden kak yong buat hampir 30 kad. Dan konfiden juga kak yong mengepostnye tanpa mengambil kalkulator yg bahawasanya setem sekarang bernilai 80 kupang. Pandai tak kak yong. Boleh la tepuk amai-amai.

Nasib lah sy ada staff yg amat prihatin lagi mengambil berat setelah melihat sy kehulur kehilir didlm office memikirkan apekah salah sy sehingga sudah hari ke-4 kad jemputan masih belum sampai ke tgn tetamu terhormat. Setelah mendgr explaination beliau dan mendouble confirmkan lagi dgn makcik post office sy terus menepuk dahi dan memaksa staff sy mengular membeli setem sebyk mungkin. Gua nk post balik semua kad dan sampul surat yg penuh dgn setem. Gua rasa serba salah terhadap posmen yg berpanas hujan utk menghantar kad gua dgn hanya berupahkan 50kupang!? Oh sungguh tidak prihatin beta terhadap rakyat jelata. Jadi beta harap dgn murah hati beta sampai lah kad itu dlm masa besok lusa.

Nampaknya teruk sgt dh mengantuk sy ni dgn kata nama yg kucar kacir ini baik beta mengundur diri. Bai

Published with Blogger-droid v2.0.5