Sunday, July 29, 2012

honeymoon #1

Lambat sangat-sangat lah i nak merajinkan diri utk updates new story kan. Padahal kalau ikut kira-kira besok dh masuk sebulan i jadi isteri org. Ouch!

Lepas i kahwin-kahwin hari tu i terus continue cuti i pigi honeymoon. Lama tahu i cuti dh rupa org berhenti je. Lebih dari 2 weeks mmg pulun habis-habisan. I honeymoon dkt-dkt je, pilih tempat yg kami mampu which is mata wang nya rendah, menarik dan pastinya makanan sedap.

So kami pilih PHUKET. Ieeyey! Kami pigi rainy season tp not bad actually we tot akan bg masalah besar kat kami tp tak pun sebenarnye. Hujan pun main-main je so setiap ari redup dan mendung je tapanas! So tak gelap. Haha Tp i mmg gelap pun T_T

Published with Blogger-droid v2.0.6

sila jalan dengan bercakap

Kita jangan sesekali memberi janji

Masa belum jadi - janji bermati-mati
Bila sudah menjadi - janji dikencing sana sini

Marah nya hati boleh juga diubati tapi sakit di sini... Iye, sini di hati terluka sampai mati

Terima kasih kerana mengukir janji dan terima kasih kerana tidak mengotakan janji.

Sweet dream :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

Friday, July 20, 2012

until death separate us..

I am married

Yes i am :)

And proud to be ones

Thank irwanshah.

Published with Blogger-droid v2.0.6