Tuesday, August 28, 2012

everyday hari raya~

This year i raya berdua. Boleh peluk-peluk ambil gambar. Tade siapa nak pandang serong. I likeeee~

Published with Blogger-droid v2.0.6

Sunday, August 12, 2012

Ramadhan - Syawal

Eh eh perasan x? perasan x? bulan bulan puasa ni kak jah tasinggah pun blog kak jah. Beramal katanye. Duh! Padahal sejak transfer location ni i dok main game je dlm office. Yes! I dh transfer location. Which is lebih kecil dan sgt sesuai utk menggemuk kan diri. Customer very less uoll rasa nak paksa-paksa org dtg tgk wayang. Tp i tasekeji tu lah kan nak paksa-paksa.

Puasa tahun i puasa dgn en.husband. sahur berdua, iftar berdua semua benda pun nak berdua. So far belum miss satu hari pun. Konon-konon mithali la i ni padahal en.husband i yg setia nk berteman. Preparation raya xberapa nk gah lah kata org senang cerita tetiba tgk calender dh nak raya dh. Sedih! Ape pun xbeli pakai je baju yg sedia ada.

Tahun ini kami beraya dkt-dkt je takeluar negeri pun. Keluar taman je rumah keluarga en.husband dkn rumah i ala ala sejengkal je. 1 hari dh habis pusing rasa-rasa i nak balik umah emak i drive sendiri balik je tayah berhantar-hantar petang sikit balik umah abah. Drive pun xsempat nk menguap. Haa canne dpt bayangkan kedekatannya?

Eh tekak terasa nak beli bunga api la. Ok bai

Published with Blogger-droid v2.0.6