Friday, November 23, 2012

#freedom for Gaza

Mari kawan-kawan kita bantu yg termampu.

Published with Blogger-droid v2.0.8

Thursday, November 22, 2012

Sesi ramah mesra

Dah lama tak buka blog, dah lain dah layout. Lebih canggih dan sistematik. Syabas blogspot.

Punca i updates entry ni bukan sebab blogspot dh canggih/sistematik pun, saje rindu nak menaip. Semalam terdetik dalam hati "eh lama siuttt tamencece dkt blog sendiri, asek stalked blog org je, kesian stalker blog i tadapat-dapat cerita sensasi dari i" *haaak tuihh kannn? Dulu i mmg suka mencece dan membebel dkt blog i sebab byk cerita i perlu luah dan ceritakan. Yelah masa tu tade sape nak kongsi-kongsi cerita. Tapi sejak i dah berkahwin ni semua cerita i cerita dkt Mr. Milo. Kena pulak Mr. Milo ni kuat melayan dan seorg pendengar yg tegar. *suke lah teww~

Nak jadi cerita, setiap masa dia nak dgr cerita i, soalan bertubi-tubi plak tu. tasempat jawab dh ada soalan lain. baik punya. Sampai meluat nak jawab. Punya la dia ni suka dgr i bercerita even, i balik 3, 4 pagi sanggup dia bangun tanya soalan bertubi-tubi. "kerja ok b?" "Sibuk b?" "apsal lambat balik b?" "penat syg?" "ada cerita best tak?" "cerita lah! cerita lah!" ha dasyat tak dasyat tak? Untung i dapat suami terlebih mengambil berat. kannn.

Memandangkan hours kerja i yg taberapa nak menentu. I pun jadi tatentu hala. Biasalah kerja malam balik tgh pagi bangun tengahari. *tahniah. Shift Mr. Milo pulak buat sekarang ni sgt consistent. Jam 9am masuk office balik jam 5pm. Jadi Mr. Milo lebih byk masa utk dilapangkan di rumah memandangkan i punya masa i buat masa tidur i je, Sumpah i mengaku i bukan lah jenis isteri pilihan lelaki diluar tp bertuah i jadi isteri pilihan Mr. Milo. I tapandai masak, tp boleh la setakat sambal, sardin or masak kicap. I tabuat laundry, Mr. Milo yg buatkan. I lipat kain je yg angkat pun Mr. Milo i. Kemas rumah every weekend Mr. Milo buat, vacumm dan lap-lap habuk. I buat semua tu ikut mood swing i je. Hehe. sekarang kalau i single lagi agak-agaknya siapa nak kahwin dgn i. angkat kening! *haraaaam.