Thursday, June 27, 2013

Menceceh

Jarang rasanya mood menaip ni datang, tgk je lah blog ni dh bersawang baru dtg entry baru. Career is good. Im getting to it if last time asyik nak berhenti je now I felt much stable maybe dh ade salary adjustment kot. hahaha so tak rasa ralat sgt. I dah mula mematangkan diri dgn beristiqamah dgn rezeki dan menghargai semua benda. *dan macam tetiba dh bertaubat alim ayat mcm gila berjubah. duh!

I is still who I am, cuma now blog bukan lg tempat nak luah semua benda. taleh sangat nak reveal mcm mcm. Dah tak dan privacy nya. Dgn En. Husband yg rajin stalk I punya blog lagi nanti terluah segala benda jadi issue dunia pulak. I ni dah kahwin byk nak jaga hati org sekeliling dulu nak kutuk siapa-siapa dok type sesukati je. Now nak buka blog pun tgk kiri kanan. hahaha

This year would be considered quite good year for me. Alhamdullilah rezeki ada je, mungkin ini lah org panggil rezeki org yg dh kahwin. haha tp ada je org yg kahwin tak berduit kan? Mungkin we are not spend so much on our wedding and kept some to survives. Tak kisah lah wedding org grand mcm bunga api but wedding I as simple as eating ice cream. Janji sweet sebab ice creaaam sweeeet. *oke tak relate langsung.

Year 2013 ni I travel quite a lot actually. Tak da la byk mcm setiap minggu kan tp kira byk la untuk level-level I yang tak kaya ni. Early March I went to Bandung with my family. On May we went to Bangkok with Mr. Husband and my sissy Kiddy. June on our anniversary Mr. husband dah planning ke Langkawi *actually beberapa hari je lagi ni chuoll. 30hb dah terbang dh ke sana. Yey! Honest speaking I suka kot Langkawi even if org ckp dlm Malaysia je. Thats why Mr. husband repeat bawak I pigi Langkawi. hehe

Ok continue pigi travel ni. Maybe after raya we are going to Bangkok again. duh! but this time we go for business trip konooooooon and planning some more on Oct for Krabi. Tapi semalam my friend mcm paksa pigi Shenzen, China pulak. Paksa ye nak sedapkan hati sendiri sebab nak bg alasan dgn Mr. Husband nak ikut. Ok dah kantoi sebab dia tengah baca, teeeeetttttttttttttttt

I mmg kuat berjalan nak jadi cerita I dapat Saka ni dari family I so I mmg salah kan 250% kan parent I sebab jatuhkan Saka ni dkt I. So Mr. Husband you dont ever mad with me since spending much money on jalan jalan, now you know whose to blame for. LAAAAAAAAARIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

before you get mad think further...... I bring you what!? *tetiba entri ni dari nak cerita pasal travel jadi cerita minta izin nak berjalan?

Hoiii 2.50pm dah jadual staff tak siapkan lagi. Besok due date. Bye.