Sunday, October 13, 2013

Dubai here i come.

The main reason I update entry ni sebab I just saw my Mr.Milo just visited my page last 18 hours ago. Ala pity him rindu lettew nak baca new entry. Mr. Milo sekarang di Dubai since last 5th September. He will be staying there for 6 months dan sekarang dah 1 bulan and almost setengah he left me alone here. Ceh I pulak nak kesian kan. Tapi sebenarnya memang kesian pun, konon tidur tak lena, mandi mesti basah ok menipu tak basah, makan x selera ok ni lagi tipu since Mr. Milo away I punya tekak asek nak pekena benda mahal-mahal je. Motif?

Anyway apsal I bercerita mcm bimbo Kuala Nipah nih? Nak ber"I" "U" bagai?

Dah tua chuolls nak ber"aku" "kau" mcm tak feel konon nak berblogging nak ber"gua" "lu" mcm dh tua sgt konon. Saya awak oke tak chuoll? dh mcm bapok plak berchuolls chuolls

Ok tayah nak beremosi sangat cerita pasal kata diri pun dah seperenggan. Mr. Milo takda masa nak baca semua tu. Yang dia nak baca ialah isteri dia ni teramat la rindu mcm nak tegolek dari bukit pastu terlanggar pokok getah, kaki melecet pastu menanges mengadu pada yang kasih. Kasih nye mana? ahhh jauh sudah di Dubai *menggelabah

Sejak jaga KLCC I mmg banyak mengarut dari mencarut. So oke kan?

Good news is, setelah sebulan setengah merindu. Sebulan setengah ok lama tu! tak sampai 48 jam lagi I kan terbang mengejar burung helang I di Dubai. I meant burung helang tu Mr. Milo ok. I pergi 2 bulan hokey konon 2 bulan padahal ticket stated 15th Oct - 13th Nov and konon juga before ticket nak terbang balik Mr. Milo ajak jadi pelarian ke Oman chop passport masuk balik Dubai for another 1 month. Boleh kau?

Anyway, Im not yet done packing my stuff, tatahu nak bawak mende and tatahu nak packing mende pun. Mr. Milo asyik suruh tak bawak pape je. Abis nak pakai mende? Stressssss

Mr. Milo baru je whatsapp, cakap apsal sayang dia ni asyik stress je. I meant sayang dia tu I la kan kan. Mana tak stressss pokcik oi, dah hang pi jauh jauh tinggal bini oi. Stressss

Ok bye.