Friday, July 22, 2016

Aidilfitri 2016

Selamat Hari Raya!

Mood blogging datang dalam keadaan kerja yang bersepah-sepah. Mencari peluang untuk tidak melakukan pekerjaan.

Raya was good. Naufal belum tahu erti Raya. He 15 months now, biasalah kucar kacir, aku pun sekali kucar kacir, Moment pretty untuk diri sendiri adalah 15 minit selepas bersiap je lepas tu pretty aku kelaut dah.

Nikmat menjadi Emak be likeeeeeee?

And tahun ni sedih sikit, 1st day raya dkt hospital  melawat atuk yang kena stroke and colon cancer. Semoga Atuk kembali sihat dan Allah mempermudahkan urusan beliau. Amin




Eh sebelum lupa, utk org Moscow yang selalu visited blog ni. Maaf Zahir dan Batin. :)